De TabZoo tablethoesjes zijn al jaren super populair bij kids. Dit komt door de grote aansprekende ogen van onze dierenvriendjes, de schattige details als vachtjes en oortjes en omdat ze handig zijn in gebruik. Natuurlijk ook niet onbelangrijk…de hoesjes beschermen supergoed tegen vallen, stoten en krassen.

Er zijn veel verschillende ontwerpen om uit te kiezen: de liefste huisdieren, stoere wilde dieren, coole dino’s en vriendelijke monsters. Uniek kenmerk: je kan heel gemakkelijk een kijkstandaard maken door je tablet te klemmen tussen de tanden van het dier. Zo kan je relaxed een filmpje kijken of een spelletje spelen. So cool!

Het assortiment bestaat uit tablethoesjes en tablet cases. Alle modellen zijn universeel en dus geschikt voor elk merk tablet, het enige waar je op letten is het formaat. Er zijn twee modellen van de tablethoesjes namelijk; 7/8″ voor kleine tablets en 10/11″ voor grote tablets.

Bekijk de verschillende modellen en lees meer over de kenmerken in onze TabZoo winkel. Hieronder een aantal voorbeelden.