Over TabZoo
TabZoo heeft verschillende kids accessoires die origineel, opvallend en eigentijds zijn. Het gebruik van tablets & telefoons begint op steeds jongere leeftijd en inmiddels is de rol van deze apparaten binnen het gezin niet meer weg te denken. Het wordt gebruikt voor entertainment, informatie, educatie en meer. Niet alleen thuis op de bank maar ook onderweg, op school en tijdens vakantie. TabZoo speelt hier handig op in en heeft verschillende accessoires van hoge kwaliteit waar kids & ouders blij van worden. Onze accessoires zijn ideale producten als cadeaus en echte blikvangers! Leuk om te geven, tof om te krijgen. De producten zijn universeel, simpel en handig, geen gedoe met specifieke merken en afmetingen. Het TabZoo assortiment bestaat uit tablethoesjes, tabletkussens, rugzakken, koptelefoons en telefoonhoesjes.

Alles speciaal voor kids!
Er zijn veel verschillende soorten tablet- en telefoonhoesjes te koop. Het merendeel is gericht op volwassenen en dat zie je duidelijk door kleurgebruik, materiaal of bepaalde functionaliteiten. TabZoo brengt daar verandering in door een compleet assortiment gericht op kids. Ieder kind wil natuurlijk een eigen stijl geven aan de tablet. Om op te vallen, om zich te onderscheiden, om te laten zien wat ze leuk vinden. Maar het product moet natuurlijk ook goed beschermen, makkelijk zijn in het gebruik en lang meegaan. Go TabZoo! We hebben diverse tablethoesjes, tablet cases, tabletkussens/rugzakken en telefoonhoesjes in het assortiment. Ook zijn er kindvriendelijke koptelefoons van TabZoo. Met volumebegrenzing op 85Db, dus veilig voor de kinderoortjes. Gemaakt van sterke materialen, geweldige ontwerpen en handige kenmerken. Bekijk ons hele aanbod in de TabZoo winkel.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn over TabZoo dan kun je een e-mail sturen naar: info(at)tabzoo.nl. Je kan ons ook altijd even een privéberichtje sturen via de Facebook pagina.

Like ook de TabZoo Facebook-pagina! Je kan ons ook volgen via Twitter!

TabZoo in de pers?
Als je journalist, beeldredacteur, tekstschrijver of blogger bent en je wilt wat schrijven over één van onze producten, stuur dan een bericht naar info(at)tabzoo.nl. Supersnel voorzien we je van de informatie die je nodig hebt!

TabZoo
TabZoo